Poradna Školní batohy


Autor: | Vloženo: 15.07.2014 000 18:38 | Témata: Poradna Školní batohy

Potřebuji tašk dcera váží 14 kg a jde do 1 třídy díky

moje dcera je velmi drobná má 14 kg a měří 106cm půjde do 1 třídy chtěla bych nějakou tašku nebo batoh aby jí nezničili záda a hlavně aby jí unesla a nebyla moc velká předem oc děkujiHorejšová

  • 16. července 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den paní Horejšová, z naší nabídky bych Vám mohla, vzhledem k výšce a váze Vaší dcery nabídnout:

    Školní aktovku ST 2017 B růžová - http://www.bagmaster.cz...
    Velmi lehký batoh pro drobné děti, včetně dvouprvkové ochrany páteře. Jedná se o velmi oblíbený typ školní aktovky. Součástí aktovky je také certifikovaná krabička na svačinu.
    V současné době máme pouze jeden ks.

    Školní aktovku ST 2018 B zelená - s licenčním motivem Krtečka http://www.bagmaster.cz...
    shodný typ aktovky jako výše, včetně dvouprvkové ochrany páteře a certifikované krabičky na svačinu.

    Školní batoh GOTSCHY 0114 A malinová barva http://www.bagmaster.cz...
    Tento batoh jsme upravovali tak, aby byl vhodný zejména pro drobnější děti.
    Hmotnost batohu 1 kg - v současnosti dostupný na našem e-shop.

    Školní batoh EV08 0114 růžovo-fialový - http://www.bagmaster.cz...
    Také vhodný pro drobnější dívky. Tento školní batoh bude dostupný od 23.7. na našem e-shop.

    Školní batoh S1A 0114 B fialová barva
    - ww.bagmaster.cz/katalog/nova-kolekce-2014-naskladneni-prubeh-cervna-a-cervence-2014/skolni-batoh-pro-holky-s1a-0114-b-bagmaster.html
    Hmotnost batohu: 0,98 kg, skladem 23.7.2014

    Uvedené školní batohy mají anatomicky tvarovaná a polstrovaná záda, vyztužená ve vnitřní části lehkým hliníkovým rámem, na podporu páteře dětí. Ramenní popruhy jsou nastavitelné, anatomicky tvarované a polstrované. Na zádový systém a zpracování ramenních popruhů jsme získali posudek od FZS ZČU v Plzni.

    V případě dalších dotazů ohledně našich výrobků nás můžete kontaktovat telefonicky a to na tel. 377452516, případně e-mailem: [email protected]

    Přeji Vám šťastnou ruku při výběru správné aktovky, případně batohu a zároveň přeji Vaší dceři dobrý vstup do první třídy.

    S přátelským pozdravem Zuzana Havlíková



    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 15. července 2014 - Oficiální zástupce obchodu Dráček.cz

    Dobrý den, při výšce a váze Vaší dcery máte v podstatě jen dvě možnosti, značku Herlitz řada Midi nebo Smart a značku Emipo, ostatní značky š . Obě značky máme vyzkoušené na velmi drobných dětech jako je Vaše dcera, aktovky jsou nejen lehké, ale dobře sedí na zádech takto malým dětem. Optimální by bylo, kdybyste mohli aktovku někde vyzkoušet, pokud jste z Prahy, na naší prodejně je velký výběr a vyškolený personál, který vám s výběrem poradí. Pokud možnost zkoušení nemáte, zkuste pročíst naše recenze, dozvíte se podrobně, která značka a proč vyhovuje drobnějším dětem
    http://www.dracek.cz...
    http://www.dracek.cz...
    http://www.dracek.cz...
    Případně jsme dispozici i na telefonu k podrobnější konzultaci, rádi odpovíme Vaše dotazy k výběru vhodné aktovky pro Vaší dceru, kontakty najdete na uvedených odkazech.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Michal Sitár

    Michal Sitár

    16. července 2014

    Dobrý den,
    děkujeme za Váš dotaz. S ohledem na drobnější postavu budoucí školačky mohu ze sortimentu značky TOPGAL doporučit jako nejvhodnější školní batoh CHI-697 I.
    Tento školní batoh má nejnižší hmotnost z našeho sortimentu 0,84kg, kvalitní zádový systém i s hrudním dopnutím (toto dopnutí fixuje ramenní popruhy k sobě a batoh tak nesklouzává z ramen drobnějších školáků/školaček), výrazné reflexní prvky a dostatečně velkou vnitřní prostornost (možnost umístění desek pro formát A4).
    Osobně si tedy myslím, že tento produkt by byl nejvhodnější variantou. Pokud se tedy líbí i po designové stránce, mohu sortiment vřele doporučit.

    S přátelským pozdravem
    Sitár Michal - TOPGAL a.s.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 16. července 2014 - Oficiální zástupce obchodu Dráček.cz

    nedá mi to, ale musím ještě reagovat na doporučení kolegů z Topgalu. Batohy Topgal jsou kvalitní značkou a jsou mezi rodiči a dětmi velmi oblíbené. Tyto batohy prodáváme velmi dlouho a zkoušíme je denně na prodejně nejen budoucím prvňáčkům. Ještě jsme se ale nesetkali s budoucím prvňákem, kterému by při výšce cca 110cm seděl batoh Topgal dobře. Těmto velmi drobným dětem (standardní prvňák měří cca 120cm) jsou batohy velké, a i když vyřešíte upnutí ramenních popruhů hrudním páskem a zamezíte tak padání z drobných ramínek,batoh mu bude stále velký - jeho spodní část končí takovému malému dítěti někde v polovině zadečku až pod ním, což je špatně. Děti pak nosí takové batohy v předklonu a jejich zádům toto neprospívá. 106cm vysoké dítě potřebuje velmi lehkou a malou aktovku a opět ze zkoušení na prodejně víme, že kromě Herlitz a Emipa těmto prckům nic jiného na zádech opravdu dobře nesedí. (prodáváme Topgal, Herlitz, Emipo, Belmil, Hamu, Samsonite, Lego, PP Karton). Takže batohy Topgal určitě ano, ale větším dětem.
    Michala Loudínová, Dráček.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Michal Sitár

      16. července 2014 - Michal Sitár

      Dobrý den,
      s reakcí obchodu draček.cz se jako producent neztotožňujeme.

      Zároveň doplňují, že při zakoupení školního batohu v rámci eshopu www.topgal.cz máte možnost odzkoušení sortimentu a pokud batoh nebude jakkoliv vyhovovat, je možné vrácení a to do 14-ti dnů od zakoupení.

      S přátelským pozdravem
      Sitár Michal - TOPGAL a.s.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.