Nejnovější recenze ze sekce Školní batohy
Karton P+P Oxy Scooler 19 černá
Přidáno: 25. srpna 2023
(naposledy upraveno 17. listopadu 2023)
Zakoupeno v Detskyeshop.cz
- Foto odpovídá skutečnosti
- lehký batoh, kvalitně zpracované švy, materiál příjemný na dotek, žádné ostré hrany nebo drsná látka
- 4 kapsy, 1 kapsa vybavena organizérem (poutka, přezky, kapsy) na různé drobnosti
- vyztužené popruhy, nastavitelné, nastavitelný hrudní popruh, polstrované ucho a také další ucho na zavěšení batohu např. na lavici, lze regulovat šířku batohu (přezka z boku batohu)
- dobrá cena
- největší kapsa vhodná pro sešity velikosti A4 (vejdou se i desky na sešity), jde umístit i notebook (ale chybí upevnění)
- 2 kapsy po stranách na láhev, deštník (vhodné tak na láhev o objemu max. 1 litr)
- ergonomická odvětrávaná záda
- zatím nevyzkoušeno - snad splní účel
- přepážky mezi kapsami tvoří pouze 1 vrstva látky a to i u kapsy určené na umístění notebooku
- zřejmě nebude nepromokavý, ale materiál vypadá alespoň částečně vodoodpudivý, stálobarevnost zatím vyzkoušet nešlo
- celkově použitý materiál je spíše tenký - asi kvůli dosažení opravdu nízké hmotnosti
Věřím, že účel splní - koupeno pro dceru do 8. třídy ZŠ, ale domnívám se, že bude vhodný i pro studenty středních škol, dobře se nosí, vhodný i pro notebook (do vel. cca 15), ergonomická a odvětrávaná záda. Výhodou je určitě větší počet různě velkých kapes (4) a organizér, 2 kapsy na bocích.
-Lehký
- vypolstrované záda s odvětráváním
Lehký batoh se spoustou místa v několika kapsách , vypracovaná záda i popruhy, takže se bude dobře nosit
Batoh krásně lehoučký a velikostně super. Máme do 6 třídy. Dobrá výška kapes na láhev, nebude vypadávat ani vyšší láhev. Za mě vše v pořádku.
- batoh má skvělé propracování, velmi lehký, zipy mají ochranné pogumování, dobře polstrované, dostatečné pro 3. a 4. třídu
Topgal modrozelená Coda 22018
Přidáno: 20. srpna 2023
(naposledy upraveno 21. srpna 2023)
Zakoupeno v detskeboty.cz
Perfektni provedeni, syn je nadsen.
Krásná aktovka, která evidentně vyvrží několik školních ročníků. Oceňuji bederní pás, který byl rozhodovacím prvkem, protože děti nosí opravdu těžký obsah. Líbí se mi také vnitřní řazení, kdy jsou ve velké kapse navíc pořadače na velké, ale i malé sešity. Určitě pak koupíme i druhému synovi.
- Super proste
Super ,kvalita ,velikost i barva
Pek y i barva a vzor.
Pěkný
- Hezke provedeni
- Hezke barvy
- Sousta kapes a vychytavek
- Výborně padne na dětská záda
Pěkný
- Je dost velký, vejde se toho do něj hodně :-)
- Součástí je i penál na tužky
- Barevné provedení je hezčí než na fotce
- Prodyšná a zpevněná záda
Batoh si vybrala dcera do 4. třídy. Osobně mi nevyhovuje černý vnitřek, protože se tam všechno ztratí. Batoh si vybrala ano a jí to nevadí. :-)
- Prostorný
- Lehký
- Kvalitní zboží
- Rychlé dodání zboží
- 100% spokojenost
- Doporučuji obchod
- Komunikace s obchodem
Nic
Batoh je perfektní! Hodně místa, spousta vychytávek a kvalita! Předtím měl syn 3 roky batoh Beckmann, ale byl už potřeba nový. Rozhodovala jsem se mezi Coocazoo a znovu Beckmann. Jsem ale ráda, že jsem vybrala tenhle, protože i když oba mají 30 l, Coocazoo je mnohem prostornější, má jednu hlavní kapsu navíc a i více vnitřních kapes. Otočný mechanismus Easy grow system pro nastavení výšky ramenních popruhů je opravdu skvělá věc! Určitě doporučuji! :-)
Cena výkon sto bodů, fantastické
- Krásný, prostorný batoh.
Hezký, lehký, větší školní baťoh.
Cena odpovídá kvalitě. Svítí, vše funguje.
Je poměrně velký.