Nejnovější recenze ze sekce Školní batohy
Kvalitní provedení, pěkný design
- Lachka
- dizajn
praktický batoh, zdá se kvalitně ušitý, máme ho pro 5.třídu takže doufáme že vydrží do 9.
- prostorný
- pěkný
- lehký
- Opakovaně prověřená kvalita
- Kvalitní materiál
- Vyztužená záda
- Hodně kapes
- Lehký
- Má malé nožičky, dobré proti ošoupání dna
- Krásný, lehký. Velká spokojenost.-)
- Osvědčená značka, kvalita
Osvědčená značka, kvalita, kupujeme poněkolikáté a jsme spokojeni, kdyby nebyl potřeba větší školní batoh tak minulý nám vydržel 4 roky školní docházky a stále je v dobrém stavu, jen trochu obnošený.
Ideální rozložení kapes, syn už nechce jiný typ batohu, tak jen měníme barvy
- Mám jiný model
Určitě ohodnotí vnučka /11 let/, které se líbí. Já mohu hodnotí jen funkčnost. Dostatek vhodné rozmístěných kapes - třeba i na notebook či na průkazku, peníze, klíče, ale i na láhev na pití. Možnost zploštění pomocí pásků, dobře sedí, natáhne dozadu. Prsní pás.
- Krásne provedeni
- Samotný batoh přišel v sacku na stažení, super ochrana
- Velký, prostorny
- Kvalitní výrobky, bezvadné zpracování, praktické, výborně řešená záda batohu pro denní nošení
- [email protected] batoh s vystuženými zády a polstrovanými popruhy, 4 oddělené prostory od nejmenší po největší , nápaditá barevná kombinace
Výrobek splňuje vše, co je uvedené v nabídce obchodu. Spokojenost s nákupem.
- prostorný, kvalitní,
- Chyběl ochranný obal proti dešti
Dobrá kvalita a pěkný design. Odolný batoh
pěkný batůžek za přijatelnou cenu
- Baťoh splnil naše očekávání, vypadá krasne, dcera je moc spokojena. Snad. Vydrží déle než jednu sezónu.
KVALITA
Batoh je hezky vypolstrovaný i pro prvňáčka, věřím, že se tam vejde vše. Má hodně přihrádek, lahev na pití se zboku vejde. Trochu na štíru je šití v lemu penálu, ale je to vada, kterou jsem viděla snad na 7mi penálech z 10ti, takže to ani neřeším. hlavní je batoh/aktovka a ta je v top stavu. mile mě potěšily dárečky pro syna, které byly součástí objednávky (takový neohlášený dárek navíc) takže za mě spokojenost a určitě doporučím.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »